Wie zijn wij

EPAkeuringen.nl is een onafhankelijk adviesbureau voor het opstellen van energielabels voor woningen. Wij zijn gecertificeerd volgens de BRL-9500.Onze adviseurs hebben een bouwkundige en installatie technische achtergrond.Het opstellen van een energielabel wordt geheel door onze eigen adviseurs uitgevoerd. Doordat wij geen bemiddelingsbureau zijn, rekenen wij ook geen bemiddelingskosten.Hierdoor kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Neemt u eens contact op met een van onze adviseurs die u geheel vrijblijvend informeert over onze diensten.

Onze Missie & Visie

Om de kwaliteit van het werk te kunnen waarborgen hanteren wij een protocol om zo consistent kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast is de missie en visie van Energielabel-oke erg belangrijk om zo de samenwerking met opdrachtgevers soepel te laten verlopen.

  • Om voor onze klanten het hoogste niveau van energielabels te leveren tegen eerlijke en marktconcurrerende prijzen.

  • Om de levensduur van ons bedrijf te garanderen door middel van herhaal- en verwijzingsactiviteiten die bereikt worden door klanttevredenheid.marktconcurrerende prijzen.

  • Om samen met onze klanten een steentje bij te dragen aan een duurzame Nederland.

  • Om de hoogste niveaus van professionaliteit, integriteit, onafhankelijkheid en eerlijkheid te behouden in onze relaties met onze opdrachtgevers

Duurzaamheid is vakmanschap!

EPA Keuringen is een gedegen, ervaren bouwonderneming en onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in vakkundig energieadvies op maat betreffende duurzaamheid en energiezuinigheid van bestaande woningen en bedrijfspanden en nieuw te bouwen projecten.

Wij zijn gecertificeerd volgens de Nationale Beoordelingsrichtlijn BRL 9500-00 en 9500-01, waarmee wij in staat zijn niet alleen de energie-index te berekenen, maar ook het energielabel te registreren en een “Maatwerkrapport” te leveren. Het opstellen van een energielabel wordt door onze eigen adviseurs uitgevoerd, die een bouwtechnische achtergrond hebben. In 2020 zijn nieuwe regels in werkeing getreden, waardoor partners en projecten aan dezen zullen moeten voldoen.

Wij zijn voorts een team van gedreven ervaren professionals, die oog hebben voor detail, kwaliteit en vakmanschap. Door samen met de klant en onze partners goed samen te werken en naar elkaar te luisteren kunnen we kwalitatief hoogstaand en duurzaam maatwerk leveren.

06-23835675

Onze diensten

Bent u op zoek naar bouw- en industriële experts?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm